Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Rotterdam

In het normale leven is de kans groot dat iemand zich op de gelukkigste dag van zijn leven het kostbaarste moment zal herinneren: zijn trouwdag.

Bruidsfotografie is een zeer winstgevende business. Ten eerste is het veel gemakkelijker om foto's te verkopen die lang geleden gemaakt zijn. En omdat meer mensen hun herinneringen willen herinneren, is er veel meer kans op een foto waar je veel plezier aan hebt beleefd, of een foto waarop de opgebouwde stress duidelijk te zien is.

Het kan echter moeilijk zijn om de juiste foto te vinden. Sommige bruidsfotografen zeggen zelfs dat ze pas foto's van hun huwelijk willen maken als het huwelijk daadwerkelijk is voltrokken!

Trouwfotograaf Rotterdam

Wat doet een Trouwfotograaf dan precies?

Tijdens een van mijn promoties liep ik tegen een van de grootste uitdagingen voor de business aan. Met 20 jaar ervaring wist ik dat ik nooit zelfgenoegzaam mocht worden bij de voorbereidingen van een bruiloft.

En dus begon ik te onderzoeken hoe ik de spanning kon verlichten. Ik wilde een manier vinden om bruidsparen sneller door de huwelijksplanning te loodsen en ik wilde een manier vinden om foto's te maken die hun liefde in al zijn glorie lieten zien.

Het was voor niemand een verrassing dat na maanden van onderzoek, die oplossing er kwam.

Ik had altijd al een grote belangstelling voor mode gehad en ook voor trouwdetails. En het liet me niet meer los!

Ik begon met het ontwerpen en plannen van celebrity-kapsels voor vrienden en het stylen van hun pruiken voor hun proms en bruidsjurken. Ik oefende en perfectioneerde de poses die ik zou aannemen voor de meest flatterende hoofdfoto's.

En het was niet tijdens één of twee bruiloften dat ik besefte dat ik talent had voor wat ik doe. Nadat ik een paar familiebruiloften had bijgewoond, kwamen vrienden naar me toe met vragen over hoe ik foto's nam van de bruid en de bruidegom.

Ik begon mijn bruid en bruidegom regelmatig te knippen en te stylen. En het duurde niet lang voordat ik de labels naaide om op de taarten te hangen!

Hoe is het begonnen?

Ik werkte met een klant die dolgraag trouwfoto's wilde laten maken en ze wist dat het iets was wat ze graag wilde doen, maar nooit eerder de kans had gehad. Ze wilde haar trouwdag perfect vast laten leggen, en hoe kan dat beter dan door een professionele trouwfotograaf.

In het begin was het liefde voor haar om deze foto's te maken. Ja, ze waren het waard om een foto te laten maken, maar voor mij namen deze beelden van haar bruid mijn adem weg.

De trouwdag naderde en het was tijd om het grootste project van mijn creatieve carrière aan te pakken.

Ik vroeg de beste professionele fotograaf die ik kon vinden om zijn diensten te verlenen. Ik wist dat zelfs de man die de foto's voor haar bruiloft had gemaakt, iets over de beelden te zeggen had. Ik was verkocht!

Ik vond een man op het internet die mij geweldige resultaten beloofde en tot op de dag van vandaag is dat het dichtste bij perfectie dat ik ooit heb gezien.

Ik belde het lead Talent Resource Center voor mijn probleem en zonder aarzelen werd de adviseur door de knieën gegaan voor het hele proces. Hij diende zowel als klant en als pleitbezorger. Hij hielp me te krijgen waar ik op gehoopt had zonder te veel te betalen.

Ik was vastbesloten mijn bruiloft door een professionele fotograaf te laten plannen en ik was niet van plan te vertrekken zonder foto's te hebben laten maken!

Gedurende de volgende 4 jaar maakte ik hem het hof, maakte hem het hof en vond uiteindelijk de persoon die al mijn dromen met succes deelde. Het enige wat me tot op de dag van vandaag rest, is het versturen van een aantal foto's die ik van mijn shoots heb ontvangen.

Ik heb er maar één keer spijt van gehad dat mijn laatste relatie zo van korte duur was. Ik wou dat ik meer tijd had kunnen besteden om ervoor te zorgen dat het zo zou uitpakken als de bedoeling was.

Het is een prachtige ervaring geweest en ik ben zo blij dat ik het hof heb gemaakt en dat ik de kans heb gekregen om mijn hand in de fotografie te proberen. Met de inkomsten van mijn persoonlijke blog kan ik de rekeningen betalen en voor mijn gezin zorgen.

Persoonlijk ben ik heel blij dat ik gedaan heb wat ik gedaan heb. Natuurlijk, als geld geen probleem was geweest en ik zeker was geweest van mijn baan, zou ik dit nu misschien nog steeds doen.

Met elke investering van tijd en geld is er natuurlijk een zeker risico en onzekerheid.

Fotografie is een prachtige manier om je verhaal te vertellen, en het is een uitstekend instrument voor zelfmarketing.

Het laat ook goed zien dat je met een camera en een beetje artistieke flair bijna alles kunt maken wat je maar wilt op het gebied van kunst.