De wet van het universum

Klankschalen meditatie

Een andere manier om het te zeggen is dat je je toestand observeert. Overdenk je toestand en laat de toestand jou veranderen.

Alles in het universum is energie en jij bent dat ook. Hieruit volgt dat je energieveld uit energie bestaat – je bewustzijn uit energie en je gedachten uit energie.

We worden van nature aangetrokken tot de energieën van wat we denken. Als we deze gedachten consequent denken – zoals we vaak doen, of ons bewust worden van de gedachten en emoties die ermee gepaard gaan – beïnvloedt ons energieveld elk aspect van ons leven. Geluk, vreugde, succes, vervulling, gezondheid, voorspoed … het zijn allemaal componenten van onze menselijke ervaring.

Terwijl je energieveld productief verandert als je gedachten veranderen, staat het altijd tot je beschikking. En het veranderen van je energieveld wordt niet alleen bereikt door te denken. Het wordt bereikt door te luisteren. Luisteren naar de pijn achter de pijn, de woorden die van de lippen naar de oren springen, de woorden die van je geest naar je lippen gaan… de taal van je grootste genoegens. Luister naar je gedachten en je zult ze horen. Luister naar je gedachten en je zult ze voelen. Hoe kun je je van hen afscheiden, als je hun taal kent.

Je gedachten, overtuigingen en woorden vertellen het verhaal van je veranderende energieveld. Peter Drucker, de meester van “management-blames” wil het zo. Zijn methodes zijn zeer nuttig voor zijn cliënten op verschillende manieren, maar zijn niet nuttig voor de rest van ons.

Klankschalen meditatie is een methode die je in staat stelt naar jezelf te luisteren. Het stelt je in staat om te luisteren naar je gedachten, je emoties, je woorden, je gevoelens. Meditatie zal je bewust maken van waar je energie naartoe is gegaan – je leven – en hoe je hebt getrild op dezelfde frequentie als dat wat je verlangt en dat wat je hebt ervaren.

Het enige wat je hoeft te doen is luisteren. Wanneer je luistert en je weet dat de plaats waar je bent, je waarneming, de plaats is waar je je energie meetorst, kun je er iets aan doen. Dit is wonderbaarlijk. Dit is zo eenvoudig.

… “Maar ik heb niet genoeg tijd…”

… “Ik heb het druk en ben gestrest en kan het me niet veroorloven… “

… “Ik heb geen geld of tijd meer!”

Nou, wij ook niet!

duidt op een begrip dat je in je intellect hebt geplakt en gebruikt als deel van je intellectuele begrip van je wereld. Gebruikt voor de intelligentie om beslissingen te nemen of aannames van zelfvertrouwen en competentie.

Ergens is er een tijd en plaats waar de logica/logica van je ego en je bewustzijn (gedachten) op verschillende frequenties werken en elkaar aantrekken. De omkering is de “maar ik weet hoe ik…” verklaring. Dit is hoe je je gedachten en gevoelens afstemt op wat je weet dat waar is: je waarheid over jezelf en je leven op het werk … je ideale zelf of je zet klanten of cijfers.

Een Hogere Vibratie is aan het werk, binnen in je.

Het concept van een reflectief mens te zijn (in zijn hoogste en meest natuurlijke staat) is het creatieve proces van creatie zelf. Je bewuste geest kijkt buiten zichzelf voor de antwoorden op de creatieve vragen die hij vasthoudt of veronderstelt. Dit zou betekenen dat je bewuste geest niet alleen geleid wordt door “opgeklopte” gedachten. Het is verbonden met een enorme bron van energie en potentieel. Het hoogste bewustzijn echter, gerealiseerd en begrepen als het bewustzijn dat niet verankerd is in het verstand of in het intellect, is verbonden met de energie van het bewustzijn van al dat is.

Wij zijn bedoeld om bewustzijn en bewustwording te vergroten. Wij zijn bedoeld om deel uit te maken van de evolutie van deze verbazingwekkende en prachtige entiteit die wij zijn, om ons bewust en bewust te zijn van wat waar is voor onszelf en te erkennen dat dit is wie wij zijn.

Wij zijn bedoeld om vreugdevol te zijn, en te weten dat de vreugde zich met perfecte synchroniciteit uitdrukt in ons leven en onze ondernemingen. Dit is waarom we hier zijn: om vreugdevol te zijn, en om te genieten van de talloze manifestaties van deze verbinding in het fysieke universum. Dit is waarom we allemaal gemaakt zijn om hetzelfde liedje te zingen.

En we zijn bedoeld om de beste keuzes te maken die we kunnen, in elk moment van ons bestaan, om in de richting te gaan van meer vreugde, meer liefde, meer vreugde en – om gedachten te onderhouden over “een vreugdevoller leven leiden”. In elke seconde dat je een gedachte hebt – positief of negatief – nodig je de vibratie van verandering uit. Dit is de natuurlijke wet en de wet van het universum die niet veranderd kan worden.

Je weet dat de wet van de tegennamen, een feit is waar je niet aan kunt ontsnappen, zelfs niet als je je verdiept in een of andere new-age leer of oosterse filosofie. Wij – en iedereen – komieken, sprekers, leiders, acteurs, geestelijken, ouders – kunnen gemakkelijk de frequentie van deze teller van verandering ervaren wanneer we ons bezighouden met (en aan) welke negatieve gedachte of activiteit dan ook.